dimarts, 27 de maig del 2014

Tots els poemes de 2n A-B-V

Us presentem tots els vostres poemes. Podeu llegir-los en pantalla i descarregar-los [DES D'ACÍ] per tal de conservar-los. Molts d'aquests versos mostren l'assimilació de les figures retòriques que hem vist a classe i alguns palesen, a més, com la lectura de poesia us ha servit per a enfocar i tractar amb cert lirisme els temes que contenen. Enhorabona per l'intent ja que heu fet un bon treball, si bé, a alguns us ha costat més que a altres.

Els poemes més votats podeu sentir-los recitats pels respectius autors i les autores i també podeu descarregar-los si cliqueu [ACÍ]. Mireu com ha quedat la votació:
  1. Iaia           (28 vots)
  2. Amor        (26)
  3. L'amor      (21)
  4. La vida II  (20)
  5. La vida I   (19)
  6. Hem vist   (17)
  7. Amics       (15)
  8. Hivern      (14)
  9. Por           (13)

dijous, 15 de maig del 2014

Fem el nostre recull personal de poesia

L'espai de comentaris d'aquesta entrada es dedica a la publicació del millor poema que heu escrit durant les darreres setmanes. Hem estat fent lectura i recitació de poemes, comentaris de les figures retòriques i composició de poemes propis seguint de prop o de lluny esquemes paral·lels de poemes de l'antologia.

Ara arriba el torn de seleccionar el que considereu el millor treball poètic i de publicar-lo a l'espai de "comentaris" del blog". Si utilitzeu la identificació com a "anònim" no heu d'oblidar indicar al final de l'escrit el vostre nom d'autor/a i el grup. Ah! Cada poema porta un títol. Així, el proper dilluns tindrem en un full elaborat pel professor tots els poemes dels companys per a llegir-los i seleccionar-ne els millors de cara a l'antologia multimèdia